Muzikanten, meld je aan!

Muzikanten, meld je aan!

Muziek bij de Buren blijkt een groot succes. Binnen anderhalve maand hebben zich 144 Arnhemse huiskamers gemeld om bij te dragen aan een gezellige gastvrije muzikale zondagmiddag op 11 december. Van de Laar tot en met de Geitenkamp, van Rijkerswoerd tot en met Alteveer!

Nu hebben zich al 100 muzikanten aangemeld, maar hoe mooi zou het zijn wanneer op 11 december in 144 Arnhemse huiskamer muziek van eigen bodem klinkt. Vandaar dat wij de lijnen nog een paar dagen openhouden voor fijne muzikanten.

Dus trakteer je stadsgenoten op het beste uit je muzikale repertoire van klassiek tot elektronische beats, singer-songwriter tot keiharde metal, wereldmuziek of rap, iedereen is welkom.

Arnhem, meld je aan!

Foto: Muziek bij de Buren 2015 Saffron Sun © Marcel Waterman