109 matches gemaakt, 327 optredens!

109 matches gemaakt, 327 optredens!

De organisatie van Muziek bij de Buren Arnhem is enorm druk geweest de afgelopen periode. Alle geselecteerde artiesten zijn gekoppeld aan gastheren en -vrouwen in de stad, van Schuytgraaf tot en met Alteveer. Iedereen is op de hoogte gebracht, maar geen van de deelnemers weet nog hoe die matches er precies uit zien. Om daar achter te komen is iedereen uitgenodigd om op maandag 21 november naar Luxor Live te komen. Die avond vinden de eerste ontmoetingen plaats.

Op maandag 21 november ontmoeten muzikanten hun gastheren/vrouwen tijdens de kennismakingsbijeenkomst in Luxor. Zij kunnen dan een en ander met elkaar afstemmen en vragen stellen aan de organisatie.

Ondertussen is ook keihard gewerkt om de programmakrant te bereiden. Iedereen dank voor hun hulp en bijdrages! Die avond is de krant zojuist van de drukker gekomen, zodat je vrienden en buren kan mobiliseren om op 11 december op pad te gaan om jullie thuis te bezoeken. Die avond krijgen alle huiskamers ook posters, markeringsborden, postkaarten en donatiepotten mee naar huis.

De organisatie bereidt ondertussen deze avond voor, wij zien jullie  graag op 21 november om 19:30 in Luxor Live.

Zondag 11 december: 109 huiskamers – 327 optredens!