Kennismakingsavond in Luxor Live

Kennismakingsavond in Luxor Live

109 gastheren en -vrouwen hebben nog geen idee welke artiest(en) zij zondagmiddag 11 december in hun huiskamer te gast krijgen om hun buren en andere bezoekers muzikaal mee te onthalen. Maandag 21 november gaat daar verandering in komen! Vanaf 19.30 is iedereen welkom in Luxor Live; de kennismakingsbijeenkomst!

Mochten er nieuwe Arnhemmers onder ons zijn: Luxor Live bevindt zich aan het Willemsplein nummer 10. Op de website van Luxor Live lees je de bereikbaarheid. Vanaf 19.30u zal daar onder het genot van een kopje koffie Collin Hoeve te beluisteren zijn; mooie liedjes, fraaie melodieën, warme stem, ‘nieuwe muziek van de oude stempel’.

Maar na 20.00u als iedereen ontvangen is en de grote zaal in is, gaan we aan de gang: artist meets hosts! Zij kunnen daarna alvast de noodzakelijke afspraken maken zodat het op 11 december een echt feest wordt. De organisatie rekent op iedereen!

Die avond krijgen alle hosts ook alle benodigdheden mee, zoals markeringsborden voor op de ramen, programmakranten, een tas met boodschapjes (gesponsord door de SPAR Arnhem Centraal!!), buttons voor de gastheren en -vrouwen, ansichtkaarten om buren mee uit te nodigen…

De spanning stijgt… Tot maandag!

PS Na het eerste kopje koffie zijn verdere consumpties voor eigen rekening.