Lavalu trapt af in Arnhem Noord met HGO

Lavalu trapt af in Arnhem Noord met HGO

Zondag 11 december start om 11.00 zowel in Arnhem Zuid als Noord. Over onze opening in Noord kunnen we alvast wat vertellen: Lavalu komt! Mét Het Gelders Orkest!

Als Muziek bij de Buren kennen we Lavalu al van eerdere jaren waarbij zij zowel voor de aftrap als bij het eindfeest bezoekers op haar prachtige muziek trakteerde.

Lavalu | Componist | Performer

Als artiest streelt Lavalu de klassieken terwijl ze ondertussen het vuur van de pop opstookt.

Dit jaar heeft ze een liederen-cyclus gecomponeerd én opgenomen. Geïnspireerd door componisten als Schubert en Schumann. Piano. Zang. Eerlijk en naakt. Songteksten die zich laten lezen als verhalen over ongezouten verlangen.  Kamermuziek voor nu.

‘Solitary High’ (release: 2017) is haar meest verfijnde werk tot op heden. Debussy en Satie klinken door in haar pianospel. Ze zingt fluisterend. Een perfect blend van pop en klassiek.

Brasserie Dudok

Traditioneel is er om 12.00 een aftrap in Brasserie Dudok onder de Eusebiustoren, Koningstraat 40. Na een kopje koffie (bezoekers zijn welkom vanaf 11.00u) kan iedereen daar genieten van componist en performer Lavalu: zij orkestreerde speciaal voor Muziek bij de Buren nieuwe songs voor Het Gelders Orkest.

Als het weer meer zit: laat je vervolgens verrassen door klanken van Het Gelders Orkest vanaf de Eusebiustoren!

Daarmee luiden we de muzikale dag in: op pad naar buren om lokale muzikale talenten te ontdekken! Over de officiële aftrap in Arnhem Zuid berichten we ook zo snel mogelijk.

Foto: Lavalu @ Musis Sacrum © Al Hajem