Festivalkranten door de stad

Festivalkranten door de stad

De programmakranten zijn een week van de drukker en we doen er alles aan om ze te verspreiden door de stad, zodat nieuwsgierige Arnhemmers zich alvast voor kunnen bereiden op een gezellige zondagmiddag op zoek naar nieuwe ontmoetingen. Er zijn wat foutjes in geslopen én er zijn nog weer laatste wijzigingen, dus blijf altijd ook onze Facebook pagina in de gaten houden. Maar ga snel naar Dudok in de Koningstraat, Rozet 3e verdieping, VVV op Arnhem Centraal en diverse MFC’s in de rest van de stad hebben stapels liggen.

Voorpagina: de opening in Arnhem Zuid wordt niet in de Weggeefhoek gevierd, maar in MFC de Omnibus, Pallas Atheneplein 2

Pagina 3, programma: idem dito, we waren tijdens de deadline van de krant gewoon nog niet zo ver.

Pagina 6: In de Weggeefhoek aan Kronenburgsingel 505 stonden drie optredens van van Banda Exota, maar die zijn verplaatst naar Hagemanswei 85 – locatie 102 in de krant. Andere speeltijden ds!

Pagina 9: nummer 10, Creek Valley speelt op Dijkstraat 83. Op het foutief vermelde adres, Oude Velperweg 29 (ook nummer 29 als locatie) klinkt BOS.

Pagina 12: nummer 97 staat voor MFC Omnibus op de plattegrond. Naast muziek van Wilson is daar tussen 11.00u en 12.30u ook een wijkontbijt en een openingsmoment. Maar het stipje staat een beetje ongelukkig op de kaart; het Pallas Atheneplein bevindt zich aan de andere kant van de rotonde in Schuytgraaf.

Pagina 15: nummer 77 Katrin Ebbert speelt op een ander adres, namelijk Ezingestraat nummer 14 (nummer 85 op de kaart). Daarmee is  Bergstraat nummer 17 (nummer 77 op de kaart) komen te vervallen. Joe & the Revolutions zijn verhuisd naar Molen de Kroon in Klarendal, nummer 20 op de plattegrond. Als Smell the Horse beneden in de paardenstal stopt, nemen de heren het programma boven over.

Pagina 16: Omdat Mo opeens naar het ziekenhuis moest voor een operatie aan zijn stembanden, is het helemaal niet zeker of hij wel kon komen met zijn Syrische ud. Daarom hebben we Banda Exota daar naar verplaatst. Als Mo op tijd uit het ziekenhuis komt, dan kennen de jongens elkaar en wordt het dubbel feest. Daardoor is de Weggeefhoek wel komen te vervallen, locatie 84 op de plattegrond op pagina 6.

Pagina 21: nummer 105… helaas helaas… Door een misverstand treedt de leerlingenband Third Wheeling niet op, waardoor de prachtige Eldense Molen als locatie komt te vervallen. Er is gezocht naar alternatieven, we hadden ons erg verheugd op Molen de Hoop – maar het mocht niet baten.

Pagina 23: hé! Daar ontbreekt nummer 100 in de artiestenlijst, terwijl er wel een huiskamer met nummer 100 is. Dat betekent dus dat voor al die tien artiesten vanaf 101 er een cijfer af getrokken moet worden om er de correcte huiskamer bij te vinden.

 

ANDERE WIJZIGINGEN VOLGEN!

Foto: © Robert Koekkoek