Opening Muziek bij de Buren in Arnhem Zuid

Opening Muziek bij de Buren in Arnhem Zuid

Voor deze vierde editie van Muziek bij de Buren heeft de organisatie zijn best gedaan om Arnhem Zuid tot zijn recht te laten komen. Op 11 december presenteert Arnhem tussen 13:00 en 17:30 haar jaarlijkse gastvrijheid en wat het te bieden heeft aan gearriveerd en opkomend muzikaal talent. Van Schuytgraaf tot en met Alteveer, geven Arnhemse artiesten in totaal 327 optredens. In Arnhem Zuid zijn er 32 gastvrije Arnhemmers die hun deuren open hebben voor 96 intieme optredens en nieuwsgierig Arnhems publiek. In bijna alle wijken treffen we bijzondere huiskamers waarmee Arnhem Zuid flink is vertegenwoordigd en dat gaan we vieren!

Er is een speciale opening georganiseerd in de foyer van MFC de Omnibus op het Pallas Atheneplein 2 in Schuytgraaf. Om 11.00u wordt daar een gratis wijkontbijt geserveerd en om 12.00 trapt Arnhem Zuid af met een muzikale verrassing. Vanaf 10.45 uur ben je van harte welkom om de basis te leggen voor een swingende dag. Na het ontbijt zal om 12.00 een muzikale kick off plaats vinden welke verder niet in de programmering terug zal komen! Erbij zijn, dus.

Aanmelden is nodig via dit formulier, maar iedereen is welkom!

Daarna: over de vloer bij Arnhemse buren om lokale muzikale talenten te ontdekken.

In MFC de Omnibus zelf is iets later die middag de band Wilson geprogrammeerd. Verder zijn er artiesten als solist of in groepsverband, jazz, country, rock, klassiek – vele muziekgenres passeren de revue. Alle optredens duren maximaal 30 minuten.