Dit was…

Dit was…

Muziek bij de Buren 2016… Wat was het weer een volle, gezellige en muzikale middag in de hele stad met veel blije gezichten, leuke ontmoetingen en enorm veel plezier. Arnhem Zuid kwam helemaal goed uit de verf, de Gelderlander maakte er een mooie fotoserie, volgens @trendinaliaNL was #muziekbijdeburen op 11 december trending topic, Omroep Gelderland maakte een mooi filmpje in het Spijkerkwartier en de nageniet-berichten blijven via Facebook binnenstromen. We blijven daar voorlopig nog zoveel mogelijk verzamelen!

foto: City Sins op de Fanny Blankers Koenstraat © Kathy van Gemeren

Ook op Twitter is er nog een boel na te genieten, dus blijf ons op Social Media volgen.

Voor nu danken we alle partners die ons ondersteunden, maar toch vooral alle deelnemende gastheren/vrouwen én alle talenten in de stad die deze onvergetelijke middag voor de vierde keer mogelijk maakten!